Vandring for klima – Oslo og Bergen

Lørdag 30. mars markerer Protect Our Winters Earth Hour, ved å arrangere vandring for klima i både Oslo og Bergen. Dette er en del av POWs internasjonale kampanje Make your local playground last├é┬╗. Sammen ønsker vi å sette fokus på hva hver enkelt kan gjøre for å bidra til en mer bærekraftig fremtid. Formålet med disse turene er å ta i bruk lokale naturområder for å markere Earth Hour, samt inspirere til en grønnere hverdag.

I Norge har vi noen av verdens flotteste fjellområder som kan utforskes både til fots- og av og til på ski. Du kan redusere ditt eget CO2-utslipp mye bare ved å bruke lokale områder, fremfor å reise jorda rundt.

I Oslo får vi hjelp av DNT Ung, og turen går til Vettakollen. Dette er et fint utsiktspunkt over Holmenkollen, Oslofjorden og sentrum, hvor vi har mulighet til å se om lysene i byen slukkes. På toppen ordner vi til en hyggelig leir, med bål og mat til deltakerne. I tillegg vil vi komme med tips til hvordan du kan få en grønnere hverdag.

I Bergen arrangeres turen i samarbeid med Ulriken643, og turen går opp Oppstemten til Ulrikens topp. På toppen har vi fått med oss to lokale artister som skal opptre og det vil bli delt ut varm mat og drikke til de som man har med egen kopp, skål og skje.

På veien ned fra begge toppene skrur vi på hodelyktene og lyser opp stien sammen. Ta med deg varme klær og hodelykt, og bli med på vandring for klima lørdag 30. mars!

Vi i POW håper denne turen og vårt arbeid vil motivere til handling. Derfor har vi i POW samlet syv tips for en grønnere livsstil. Bli inspirert og følg med på vår instagram hvor vi blant annet deler tips og ideer for en mer bærekraftig hverdag!

 

For mer informasjon sjekk vår facebook-side

#makeyourplaygroundlast #vandringforklima #pownorge