POW Nordic summit

Bli med på historiens første POW Nordic Summit fra 27. til 29. oktober 2023! En spennende helg hvor ski- og friluftsentusiaster fra Norge, Finnland og Sverige samles for en helg med inspirasjon, kunnskap og fellesskap.

Dette er en helg der vi samler kreftene fra POW Sverige, Norge og Finland for å dele kunnskap, inspirasjon og engasjement for både ski og klima i vakre Undersåker, Åre.

Vi skal bo på det koselige Hotell Fjällsätra i Undersåker (sjekk ut www.arefjallsatra.com), hvor vi får servert deilige måltider og har tilgang til et flott konferanselokale.

Prisen for hele helgen er kun 50 euro, men du må selv ordne reisen til og fra arrangementet. Men, vent – vi jobber med å skaffe rabatter for togreiser og sette opp samkjøringsmuligheter. Vær kjapp med å sikre plassen din, fordi vi har begrenset med billetter, og bookingen er åpen frem til 31. august.

Gled dere til å møte likesinnede og bli en del av noe stort. Dette er sjansen du har ventet på!

Dette får du for 50€

  • Innsjekk fra fredag ettermiddag til avreise søndag formiddag, i 3-4 sengs rom. (Det er mulig å bestille enkeltrom mot ekstra kostnad – ta kontakt med oss)
  • Frokost, lunsj og middag
  • Inspirerende foredrag og workshops
  • Utendørsaktiviteter i nærliggende fjellområde
  • Yoga, badstue og treningsmuligheter
  • Hemmelige goodiebags
  • En sjanse til å bli kjent med POW-entusiaster fra hele Norden og bidra til å bevare vår vakre, ville natur mot klimaendringene.

Meld deg på

Vi vil oppdatere deg med mer detaljer om helgens program og planlagt innhold i de kommende ukene, både gjennom våre kanaler og direkte til deg som har meldt deg på arrangementet.

Når du melder deg på dette arrangementet, betyr det at du aksepterer at det blir trukket 50 euro fra kortet ditt. Hvis vi av en eller annen grunn må avlyse arrangementet, så vil vi selvfølgelig refundere pengene til deg. Dessverre kan gjester som får uforutsette hindringer ikke avbestille billettene sine, men vi kan hjelpe deg med å finne noen andre som gjerne vil ta plassen din hvis det er venteliste.