Marthe Kristoffersen er med på laget!

Vi i POW Norge ønsker Marthe hjertelig velkommen som vår ambassadør i Riders Alliance og inn I POW-familien, og har i den anledning stilt et par spørsmål.

POW: Hvem er Marthe Kristoffersen?

MK: En snø-entusiast, eks-toppidrettsutøver i langrenn og nå trener for skiløpere på et høyt nivå og ei som elsker å være ute i naturen. Jeg kommer fra ei lita øy i Nord Norge, Vannøya. Bodd mange år i Meråker der jeg ble skiløper og etterhvert landslagsløper i langrenn i 7 år. Nå er jeg trener på Team Veidekke innlandet og en person som elsker snø og fjell.

Når du vokser opp med Lyngsalpene rett over havet├é┬╗ blir man jo frelst. Jeg er på tur så ofte jeg kan og det å være ute er mitt fristed og gir meg ro i sjela.


POW: Hva gleder du deg mest til den kommende sesongen?

MK: Jeg ser frem til alle de fine turene i fjellet, det å stå opp gry tidlig for å kjøre til Jotunheimen eller andre fjell for så å gå fine turer med breie ski og god snø på drømmedagene. Jeg gleder meg til de dagene der sola skinner og snøen er dyp, men man husker jo de dagene der snøen pisker deg i ansiktet og man kjenner at man lever!

POW: Hvorfor ville du bli med i Riders Alliance?

MK: Jeg er jo over snittet glad i å være ute, og ikke minst snøen og fjellet, så for meg er det her noe som står hjertet mitt nært og er jo litt redd for at det skal forsvinne og at det er vår skyld. Jeg ønsker å spre budskapet slik at vi sammen kan gjøre en forskjell!

POW: Kan du gi to grønne tips til snøfolket?

MK: Alltid være bevisst på sine valg, og velge et alternativ som gagner snøen! Og være en inspirasjon til de rundt deg til å gjøre det samme.

Og så, nyt det som er der ute!