Arrangement: “Pray for Snow” i Oslo

Torsdag 1. November kick-startet POW årets vintersesong med Pray for Snow. Sammen med våre samarbeidspartnere FOLK Oslo og Infinitium Movement arrangerte vi foredrag/filmvisning og kunstauksjon på FOLK. De litt over 80 fremmøtte fikk høre mer om det internasjonale arbeidet POW gjør fra styreleder Brita Staal og inspirasjon til hvordan enkle valg kan bidra i et større miljøperspektiv fra Infinitum Movement ambassadør Ina Othilie Vikøren. Så fikk de fremmøtte en eksklusiv visning av filmen Rewild med en inspirerende introduksjon av Johan Wildhagen.

Etter å ha sett rikelig med faceshots og nydelige puddersvinger åpnet kunstauksjonen med bilder fra PJ de Villiers og Vegard Breie. PJs svart-hvit motiver fra Vestlandet og Breies dramatiske naturfotografier satte stemningen for resten av en vellykket kveld.

POW Norge ønsker å rekke en stor takk til alle som gjorde denne kvelden mulig: Infinitum Movement v/ Torkel Korneliusen, Johan Wildhagen, Vegard Breie, PJ de Villiers og FOLK v/ Ida Hatlebrekke og Ane Nyman, samt alle som stakk innom på vinterfeiringen!

**Kunstauksjonen holder åpent i to uker, fram til 16. November. ├â╦£nsker du å by på et kunstverk, send en melding til post@protectourwinters.no. Merk mailen med nummeret til bildet du ønsker å by på.

Startpris:
Bilde 1-4 700,- NOK
Bilde 5-6 1400,- NOK
Bilde 7-14 4000,- NOK
Bilde 15 – ta kontakt med post@protectourwinters.no