Stillingsannonse

community manager
pow norge

Bli med på POW laget og bidra til vårt arbeid i klimakampen!

Protect Our Winters er en ideell klima- og miljø organisasjon som jobber for å begrense klimaendringene slik at vi fortsetter å ha hvite vintre i fremtiden. Vi engasjerer vintersportssamfunnet og samler idrettsutøvere, alpinanlegg, næringsliv og alle som er glad i vinteren, til et felleskap mot menneskapt klimaendring. Sammen jobber vi for langsiktige, systematiske og politiske endringer for å begrense klimaendringene. 

Vi er en politisk uavhengig ideell organisasjon av og for friluftsmennesker som ønsker å bidra i kampen mot klimaendringene. Arbeidet vårt ledes av et styre og frivillige over hele Norge som jobber i ulike arbeidsgrupper. Vi er en god miks av studenter og folk i arbeidslivet, med ulike ferdigheter og interesseområder, slik at vi alle bidrar inn i POWs arbeid. Vi jobber med å informere og utdanne friluftsfolk og våre følgere om konsekvensene av global oppvarming og klimaendringene, og hvordan individer, næringsliv og politikere kan bidra med å redusere utslipp og ivareta miljøet. Vi bruker kampanjer, rapporter, arrangementer og foredrag som medium for å formidle vårt budskap. POW er en global organisasjon, med samarbeidspartnere spredt over hele verden. Sammen med POW Europa er vi med å bidra med påvirke lovverk og bærekraftig utvikling på et høyere nivå på tvers av landegrenser. 

POW Norge vokser, og vi har behov for en koordinator som kan bistå i organisasjonens utvikling. Stillingen er, i første omgang en 50% stilling i 6 måneder, med mulighet for forlengelse avhengig av finansiering. Du kan være basert hvor som helst i Norge. Til informasjon er hovedtyngden av våre frivillige basert i Bergen, Trondheim og Oslo.  

Stillingsbehov:

Vi søker etter en person som har tidligere erfaring med prosjektledelse og/eller selvstendig næringsvirksomhet, samt fortrinnsvis relevant arbeid med ideelle organisasjoner eller lignende. Et pluss er om du har erfaring fra finansielle søknadsprosesser. Du trenger ikke å være en ivrig friluftsentusiast, vinteridrettsutøver eller klimaekspert, men det er definitivt et pluss om du kan noen kule grabs eller jumps 😉 Det du derimot må ha er å være interessert i klimakampen og ha et ønske om å bidra. 

Du må kunne skrive og snakke norsk flytende, samt fungere godt på engelsk. Rollens arbeidsoppgaver er svært allsidige, og du vil samarbeide med POW Norge frivillige, daglig leder og POW Europa, med god støtte fra styret til POW Norge. Jobben vil innebære noe reising til arrangementer og møter. Arbeidsverktøy som telefon, datamaskin og lignende er ikke levert av POW, og må eies av deg. 

Utdrag av oppgaver og ansvarsområder:

Følgende arbeidsoppgaver vil hovedsakelig bli dine oppgaver. Sammen med ledergruppen og styret vil vi ytterligere definere hva dine oppgaver vil bli:

 • Ansvarlig for oppfølging av prosjektene “Grønne skisentre for hvite vintre”, “POW Prat” og “POW Pledge”
 • Videreføre nåværende og skaffe nye samarbeidspartnere
 • Utvikle internasjonale og nasjonale kampanjer i samarbeid med resten av POW Europa 
 • Lede søknadsprosesser for finansiering til prosjekter og drift av organisasjonen
 • Innholdsproduksjon til nyhetsbrev og kronikk-artikler knyttet til dagens klimapolitikk og POWs klimaarbeid 
 • Bidra inn i organisering av workshops og POW Summit
 • Ytterligere oppgaver kan og vil dukke opp i løpet av året   Send CV og søknad til  senest innen 1. august 2022. Snarlig tiltredelse. 

  Protect Our Winters er en miljøorganisasjon bestående av friluftsfolk som jobber for å begrense klimaendringene – slik at vi fortsetter å ha hvite vintre i fremtiden.

  hva gjør vi

  Vi ønsker å samle hele det brede friluftslivsamfunnet og inspirere og påvirke de til mer miljøvennlig adferd. Dette gjør vi blant annet gjennom foredrag, informasjonskampanjer og andre arrangementer.

  les mer

  miljøvettreglene

  Våren 2016 publiserte vi miljøvettreglene i samarbeid med DNT Ung, med mål om å gjøre det lettere for alle å utøve et mer bærekraftig friluftsliv. Miljøvettreglene er skrevet med bakgrunn fra Fjellvettreglene, og er konkrete retningslinjer for hva du og jeg kan gjøre for å være en del av løsningen på miljø- og klimaproblemene.

  Les mer