';
side-area-logo

Veggisveko dag #4: Spinatsuppe

(4 porsjoner)⠀

Ingredienser:⠀
– 450g hakket, fryst spinat⠀
– 1 gul løk⠀
– 1 fedd hvitløk⠀
– 2 ss rapsolje/smeltet smør⠀
– 2 dl fløte⠀
– 1 dl vann⠀
– 2 terninger grønnsaksbuljong⠀
– 2 kryddermål muskat (går bra uten) ⠀
– 2 kryddermål svart pepper⠀
– Litt olivenolje⠀
– (4 kokte egg)⠀
– (brød)⠀

Slik gjør du:⠀
Skrell og finhakk løk og hvitløk. Stek mykt i smør eller rapsolje i en stor kasserolle. Tilsett spinat, fløte, vann, buljong og muskat. La koke opp. Smak til med pepper og olivenolje. Server om ønskelig med 1-2 halve egg og brød til. Bruk havrefløte om du ønsker å lage suppen vegansk.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
Share
Tagged in
Leave a reply